Retreatet

 

Retreat

d. 29. - 30. september

 

 

 

 

 

Kom med på vores næste retreat d. 29. -30. september!

 

Det foregår over to dage i smukke og behagelige omgivelser på det historiske og luksuriøse Hotel Skansen i Båstad i Sverige - knap 2 timer fra København. Her får du i sandhed følelsen af at "trække stikket". Udover at vi skal være arbejdssomme med inputs og øvelser til selvindsigt, vil vi bruge omgivelserne, naturen, spa'en, havet og yogaen til at vække sanserne og give rum til at mærke os selv.

 

Program

 

Dag 1

 

9:30 morgenkaffe

10:00 Velkomst

Introduktion og mild yogaøvelse

Teori og praksis

Frokost

Teori og praksis

Meditation og yoga

Walk & talk i naturen

Opsamling

Pause til afslapning, refleksion, spa eller måske en tur i Koldbadehuset?

Middag på Hotel Skansens skønne restaurant "Sand"

Pejsemøde

Godnat & sov godt!

 

Dag 2

 

7:30 Rise and Shine morgenyoga og meditation

Lækker morgenbuffet

Walk and talk: Handlingsplan

Fri spa

14:00 Tak for nu!

 

 

Ovenstående er et rammeprogram. Ændringer kan forekomme.

 

 

 

 

 

 

Lidt om stedet vi "retreater" til: Hotel Skansen

 

Badebro Skansen

Hotellet ligger helt ude ved havet ind mod Båstad havn på den idylliske Bjärehalvø. I den smukke hovedbygning er der hotel- og konferencerum samt den elegante Restaurant Sand med pianobar, lounge og udendørsterrasse. Via Vinterhaven kommer du til hotelværelser, SPA-afdeling og udgang til koldbadehuset.

 

Om sommeren summer havneområdet af liv, og fra restaurantens solvarme terrasse har du udsigt over livet i havnen. Sid i den japanske pool på koldbadehusets terrasse, og lyt til bølgerne, eller du kan nøjes med at kigge på dem fra SPA-afdelingens relax-rum og restaurantens panoramavinduer.

 

På Hotel Skansen sidder historien i bogstaveligste forstand i væggene. Huset blev opført som kornmagasin i 1877 og blev i 1920'erne ombygget til hotel og mødested for prominente bade- og tennisgæster.

 

Allerede inden huset blev bygget, havde Båstad skabt kurbadhistorie ved at bygge et koldbadehus på det sted, hvor hotellets nuværende koldbadehus ligger. Ludvig Nobel brugte i sin glansperiode hotellet som tehus og glamourøst tilflugtssted, og Gustav V var en flittig gæst, som også deltog i forløberen for Swedish Open – Svenska Mästerskapen.

 

I dag er Hotel Skansen et hotel af høj klasse til konference-, weekend- og a la carte-gæster, som søger smagsoplevelser, gode SPA-stunder og livsnydelse.

Pris og tilmelding

  • Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål på: info@retreatet.dk eller på telefon: Jacqueline: 51927870 / Elisabeth: 50450598

Kontakt

  • Pris 4.995,-
  • Tilmeld dig på info@retreatet.dk. Fortæl lidt om dig selv, dit navn, adresse og dén e-mail, du ønsker faktura sendt til. Tilmelding er endelig ved betalt faktura. Du kan dog give din tilmelding videre til en anden.
  • Små hold, først til mølle.