Retreatet

Elisabeth Ungar er Erhvervspsykolog (Cand.psych.aut.). Hun har solid erfaring med at arbejde med personlige værdier og mål i liv og arbejdsliv, bl.a. som konsulent i Right Kjaer & Kjerulf, Djøf og som selvstændig konsulent og psykolog. Hun har specialiseret sig i karrieremæssig og personlig udvikling i arbejdslivet og arbejder med individuel coaching, såvel som med workshops i personlig drivkraft og kommunikation.

Elisabeth er med andre ord engageret i at skabe glæde, overskud og handlekraft i livet og arbejdslivet. Det indebærer blandt andet at arbejde med at overvinde barrierer såvel som at blive klarere på, hvordan du bruger dine ressourcer rigtigt.

Elisabeth Ungar

Jacqueline Albers Thomasen

Jacqueline Albers Thomasen er ekspert i LIV og er optaget med at skabe liv både organisatorisk og personligt. Hun er selvstændig i virksomheden LederskabLIV og er tilknyttet Center for Virksomhedsudvikling og ledelse på CBS. Derudover underviser hun i yoga. Jacqueline er optaget af hvordan krop,sanser og tanker spiller sammen, og hvordan mental og fysisk bevidsthed kan øge kvaliteten af vores væren i livet. Jacqueline er en erfaren underviser og konsulent fra bl.a. Djøf. MacMann Berg og Metropol. Derudover afholder hun årlige retreats. Hun har en kandidatgrad i psykologi og "lidt for mange" efteruddannelser (synes hendes mand).

Elisabeth og Jacqueline har været tætte kollegaer i Djøf, hvor de har hjulpet mange mennesker i forbindelse med personlige temaer i forbindelse med arbejdslivet.

 

Duo'en er begge selv aktive deltagere på diverse retreats og forstår værdien i at trække stikket.

 

På Retreatet kombinerer de deres personlige og faglige erfaringer med deres teoretiske og akademiske tilgang til psykologiske processer. Med afsæt i deres viden om kropsbevidsthed, personlige reaktioner og arbejdsliv, tilbyder de et helhedsorienteret retreat med fokus på et givende arbejdsliv og personligt overskud.

 

Om duo'en

Udtalelser

 

'”Det var relevant med kurset fordi vi fik nogle nye perspektiver på vores situation. Der var tid og plads til at komme af med alle de negative følelser som fyldte meget i dagligdagen, og kurset gav god mulighed for at reflektere over, hvilke følelser og handlinger der er relevante for at komme videre.”

”Meget behagelige og kompetente undervisere. Virkeligt gode til at skabe et tillidsfuldt rum, som er forudsætningen for succes.”

  • 29.-30. september 2018
  • Tilmeld eller kontakt os for mere information på info@retreatet.dk

Næste Retreat

  • info@retreatet.dk
  • Jacqueline: 51927870
  • Elisabeth: 50450595

Kontakt